MOŽNOST KALIBRACE Efekt lupa
 

GTH 175 PT-K digitální teploměr s vpichovacím snímačem s teflonovou izolací, HACCP

 
Rozsah měření TEPLOTY: -199 °C.....199,9 °C
Snímač: vpichovací snímač s teflonovou izolací
pro měření: potravin, měkká plastická média, HACCP
Kabel: 1 m
Snímač: 100 mm
Kalibrace:    v souvisejících  produktech 
Dostupnost Skladem
2 668 Kč
3 228 Kč včetně DPH
   
Kód produktu 2791
Značka Greisinger
Kategorie Teploměry, vlhkoměry, dataloggery, stopky
Záruka 2 roky
 

GTH 175 PT-K teploměr včetně vpichovacího snímače s teflonovou izolací:

Akreditovanou kalibraci si můžete objednat v souvisejících produktech.

Digitální teploměr s pevně připojeným vpichovacím snímačem (Pt 1000) s teflonovou izolací..

Použití: pro kontrolu pečení v pečící troubě, pro kontrolu kvality, přesné měření teploty jádra, teploměr je zakončen tenkou vpichovací špičkou, schválení HACCP, měření vzduchu, plynů, kapalin

Rukojeť a kabel teploměru GTH 175 PT-K je tepelně odolný do 250 °C (teplota vzduchu v pečící troubě)

Rozsah měření teploty: -199 °C....................+199,9 °C s přesností +/- 0,1 °C a rozlišení 0,1 °C

Vlastnosti: snímač PT1000, 2-vodič, izolovaně osazený do jímky V4A průměr 3 mm, snímač o délce 100 mm

Provedení: je z nárazuvzdorného ABS

Displej: 13 mm, 3,5-místný LCD

Baterie: 9V baterie která je součástí balení

Životnost baterie cca 200 provozních hodin

Rozměr přístroje: 106 mm x 67 mm x 30 mm

Hmotnost: 190 g včetně baterie a snímače teploty

Součástí dodání je teploměr GTH 175 PT-K, baterie návod  v češtině.

  • Lze na zakázku objednat jiné rozměry kabelu.

Jako příslušenství lze dokoupit:
ST-KR - ochranné pouzdro
GKK 1100 - transportní kufr 

 

Podobné produkty

HACCP Ano
Displej 13 mm a 3,5 místný LCD displej
Napájení 9V baterie je součástí balení
Rozsah měření teploty -199 °C.....199,9 °C
Rozměr 106 mm x 67 mm x 30 mm
Hmotnost 190 g
Snímač 100 mm
Kabel 1 m
Provedení vpichovací snímač
Akreditovaná kalibrace lze přiobjednat (související produkty)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.