MOŽNOST KALIBRACE Efekt lupa
  • 1 z 5
 

Testo 108 vpichový teploměr s připojenou sondou, HACCP,

 
Rozsah měření TEPLOTY:
-50 °C..300 °C 
Schválení:  HACCP
Krytí: norma   IP67
Sondy: lze doobjednat  dle výběru
Kalibrace:    v souvisejících  produktech 
Dostupnost Skladem
3 100 Kč
3 751 Kč včetně DPH
   
Kód produktu 20207
Značka Testo
Kategorie Vpichovací teploměry
Záruka 2 roky
 

Testo 108 vpichovací teploměr s připojenou sondou:

Akreditovanou kalibraci si můžete objednat v souvisejících produktech.

Teploměr je vhodný pro namátkové měření rychlostí sekundy s precizním výsledkem. 

Vhodný pro měření teploty v potravinářství, při přepravě, skladování, v restauraci, v kuchyni, gastronomii. Měření přímo ve výrobním procesu, v průběhu, při přípravě jídla.

Provedení: vodotěsný potravinářský teploměr testo 108 umožňuje měření teploty při výrobě, zpracování a skladování potravin.

Teploměr je s připojenou vpichovací sondou vodotěsný (IP67)

Okamžitě připravený k použití: včetně vpichové teplotní sondy, na přání možnost dalších připojitelných teplotních sond (typ K a T)

Součástí dodání je: přístroj 108, ochranné pouzdro softcase, baterie, výstupní protokol, vpichová sonda typ T.

Ve shodě s HACCP, certifikát dle EN 13485 

Rozsah měření teploty: -50 °C.................300 °C  rozlišení 0,1°C s přesností na ± 0,5°C

Doba odezvy: 10 s.

Displej: jednořádkový LCD

Hmotnost: 210 g

Rozměr: 140 mm x 60 mm x 24 mm

Přednosti:
jednoduchá obsluha, snadná manipulace, přístroj a sonda jsou vodotěsné IP67, v souladu s HACCP a EN 13485, univerzální použití.

Lze doobjednat i další sondy.

Podobné produkty

HACCP Ano
Rozsah měření teploty -50 °C.....300 °C
SCHVÁLENÍ HACCP
Krytí IP 67 s TopSafe
Hmotnost 210 g
Provedení vodotěsný
Typ K (NiCr-Ni), Typ T (NiCr-Ni), (?) rozsah -50 °C.....300 °C
Provedení bílé
Norma Anglicky
Baterie 3 x AAA
Lze doobjednat i jiné sondy
Akreditovaná kalibrace lze přiobjednat (související produkty)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: